Open opleidingen voor de P&O-professionals

Adviesvaardigheden voor de P&O-professional

Course ID: 692

In P&O-land zijn een aantal ontwikkelingen gaande die onomkeerbaar zijn. Zo worden allerlei administratieve taken geoutsourced dan wel geautomatiseerd en zijn lijnmanagers in het kader van integraal management verantwoordelijk voor de ontwikkeling van hun medewerkers. Meer en meer verschuift de rol van P&O naar die van business- en sparringpartner van de lijn. Van P&O-ers wordt een meer zakelijke en resultaatgerichte aanpak verwacht en dat zij een (voor)trekkersrol vervullen in veranderingstrajecten.

Schrijf je nu in!

 

Duur: 1 tot 2 uurLocatie: Blended

Loopbaancoaching voor de P&O-professional

Course ID: 693

Als loopbaancoach begeleidt u personen in hun zoektocht naar de antwoorden op loopbaanvragen als:

  • ‘in welke functie en werkomgeving wordt nog meer een beroep gedaan op mijn talenten?’
  • ‘ik weet een ding en dat is dat iets anders wil, maar ik weet niet wat!’
  • ‘ik word binnenkort boventallig en heb al 20 jaar niet meer gesolliciteerd!’

In uw begeleiding van medewerkers naar een nieuwe werkkring staat de zelfanalyse, een arbeidsmarktanalyse en een plan centraal. Deze training wordt samen met de NVP (Nederlandse Vereniging Personeelsbeleid & Organisatieontwikkeling) verzorgd.

Schrijf je nu in!

Duur: 1 tot 2 uurLocatie: Blended

Gespreksvaardigheden voor de P&O-professional

Course ID: 695

Of het nu een slecht nieuws gesprek, een selectiegesprek of een coach gesprek is, het gestructureerd en helder voeren van welk gesprek dan ook, kan lastig zijn. Hoe bijvoorbeeld om te gaan met boosheid of verdriet in het gesprek of met tegenwerpingen van uw gesprekspartner?

Schrijf je nu in!

Duur: 1 tot 2 uurLocatie: Blended

Recruitment via Social Media

Course ID: 702

LinkedIn kent als sociaal en professioneel netwerk op dit moment zo’n 60 miljoen gebruikers wereldwijd. In Nederland gaat het om meer dan 1 miljoen gebruikers. Het kan een interessant hulpmiddel zijn om kandidaten in kaart te brengen en te benaderen. Daarnaast kan er fors worden bespaard op kosten voor externe jobboards en werving en selectiebureaus. Een praktische workshop recruitment via LinkedIn verdient zich eigenlijk altijd terug! Meer weten…..

Schrijf je nu in!

Duur: 1 tot 2 uurLocatie: Blended

Aan de slag met POP

Course ID: 691

Een Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP) was een aantal jaren terug het recept voor het binden, boeien, bruikbaar krijgen en behouden van medewerkers. Krapte of geen krapte op de arbeidsmarkt, het P.O.P. is onmiskenbaar terug van weggeweest. Het is immers als dweilen met de kraan open wanneer de moeizaam aangetrokken medewerkers na een korte tijd de organisatie weer verlaten. Daarnaast kunt u een P.O.P. uitermate goed inzetten bij het levensfasegericht personeelsbeleid. Deze workshop wordt verzorgd door Jacco van den Berg, auteur van het boek POP in Nederland.

Schrijf je nu in!

 

Duur: 1 tot 2 uurLocatie: Blended

Al onze open trainingen verzorgen we ook incompany. Het programma wordt dan op maat voor de organisatie gemaakt. Uiteraard kunnen elementen uit verschillende trainingen gecombineerd worden tot een maatwerktraining. Klik hier en vraag vrijblijvend een offerte aan.