Het Prestatiemenu

De adviseurs van Van den Berg Training & Advies hebben in meer dan 300 organisaties systemen van beoordelings- en functioneringsgesprekken ontwikkeld en geïntroduceerd. Zij trainden meer dan 5.000 leidinggevenden in het voorbereiden en voeren van beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken. De laatste jaren zijn zij vooral leuk en lekker druk met Het Prestatiemenu, Goede Gesprekken / Nieuwe Beoordelen. Onze diensten bestaan uit:

Jacco van den Berg is de auteur van de boeken Het Prestatiemenu, Het Nieuwe Beoordelen, Het GROTE gesprekkenboek, Beoordelen in Nederland en POP in Nederland.

Het nieuwste boek, Het Prestatiemenu, ligt sinds maart 2021 in de boekenwinkels en staat boordenvol met tips over van gesprekken, goede gesprekken te maken.

 

 

Schermafbeelding 2017-07-10 om 10.33.05

In menig organisatie ontwikkelden en revitaliseerden wij de beoordelings-, POP- en functioneringsgesprekken en verrijkten systemen met (elementen van) Het Nieuwe Beoordelen. Met plezier werpen wij een kritische blik op uw systematiek en delen in een persoonlijk onderhoud met u onze adviezen. Doe eerst de quiz: Tijd voor het nieuwe beoordelen?

De trainers van Van den Berg Training & Advies adviseerden de afgelopen jaren meer dan 250 organisaties bij de ontwikkeling en introductie van systemen van beoordelen en functionerings- en POP-gesprekken. Menig organisatie maakte ook gebruik van het door het bureau ontwikkelde competentiewoordenboek. Uit het totaaloverzicht zijn de competenties Analytisch vermogen en Gedrevenheid en nader uitgewerkt.

In de Vdb Bibliotheek vele artikelen over beoordelings-, functionerings- en POPgesprekken en over competentiemanagement.

Download het E-book: Het Nieuwe Beoordelen!