Rapportcijfer 8,3

Meer dan 200 deelnemers evalueerden de trainingen van Van den Berg Training & Advies methet rapportcijfer 8,3. Hieronder een aantal quotes.

Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken
“Cursus op maat gesneden, inhoud was goed , duidelijk geformuleerd en de interactie tussen docent en cursisten was uitstekend, mede daardoor werden alle deelnemers volledig bij de cursus betrokken,er was voldoende ruimte voor cases en het toelichten en bespreken van “persoonlijke” voorbeelden, die dan vervolgens weer opgepakt konden worden als voorbeeld om cases mee op te zetten. de kriteria voor een goede objectieve beoordeling zijn tijdens de cursus duidelijk geworden en daarnaast zijn er ruimschoots handvatten aangereikt om goede resultaten in de praktijk te behalen. ”

Verzuimgesprekken
“Het was een erg prettige training die door Jacco van den Berg werd gegeven op 11 juni j.l. (ziekteverzuimgesprekken) de manier waarop deze training gegeven werd was rustig en overzichtelijk en iedereen kwam evenveel aan het woord. Hij gaf veel ruimte aan iedereen en we hebben m.n. door de geoefende casussen heel veel geleerd in een ontspannen (veilige) sfeer en ook nog erg gelachen (belangrijk!) kortom : een aanrader!”

Selectiegesprekken
“Deze training is een mooie eye-opener geweest, hoe zit je zelf bij een gesprek. Wat voor een signaal, geef je met je non-verbale communicatie. De STARR methodiek was mij al wel bekend, om dit toe te passen bij werving/selectiegesprekken was voor mij nieuw. Ik heb het gelijk in de praktijk kunnen toepassen, geweldig wat er dan gebeurt en hoe helder krijg je dan een beeld wat betreft de krachten en de aandachtspunten. Door de kandidaat te vragen om mij mee te nemen in een dag van haar werk, kreeg ik een goed idee van haar werkzaamheden en de dingen die ze doet, mooi helder en concreet.”

Intervisie
“Door mijn ervaringen met anderen te delen en mij kwetsbaar op te durven stellen, merk ik dat ik niet de enige ben die met bepaalde vraagstukken worstelt. Ik heb veel aan de adviezen gehad en ben er zelf ook daadkrachtiger door geworden. ”

Recruitment via LinkedIn
“De workshop heb ik als leerzaam ervaren. Vooraf werden de persoonlijke leerdoelen besproken welke tijdens de training werden behandeld. Jurrens is een enthousiaste trainer en heeft ons diverse bruikbare tips meegegeven waar ik goed mee aan de slag kan”.

Essenties van leidinggeven
“Ik heb persoonlijk veel aan de training van van den Berg training en advies gehad. De trainingsdagen vlogen voorbij en dit kwam door de leuke benadering van de trainer. Doordat we een hoop praktijk cases hebben behandelt kon ik dit direkt toepassen op mijn werk. Ik zal deze training zeker aanbevelen”.