Overzicht open opleidingen voor leidinggevenden

Selectiegesprekken

Course ID: 694

Een goed selectiegesprek ontmaskert fantasten

Kijk je uit voor liegende sollicitanten! Ondanks hun listen en lagen kun je als oplettende selecteur deze jokkebrokken ontmaskeren voordat het arbeidscontract is getekend. Volg dan wel een gefaseerd selectiegesprek en deins er niet voor terug de sollicitant het vuur na aan de schenen te leggen. Zelfs de taaiste leugenaar legt het af tegen jouw ondervragingstechniek!

Schrijf je nu in!

Duur: 1 tot 2 uurLocatie: Blended

Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken

Course ID: 703

Als jij je als leidinggevenden houdt aan deze drie uitgangspunten houden, kun je makkelijker de prestaties en het  gedrag van medewerkers bespreken die er met de pet naar gooien. Voorkom dat  functionerings- en beoordelingsgesprekken geen rituele dansen worden als:  ‘we drinken een glas, doen een plas en alles bleef zoals het was’.

Hoe bespreek je op een Duidelijke, Open en Eerlijke en motiverende wijze in functionerings- en beoordelingsgesprekken de prestaties en motivatie van je medewerkers? Hoe kun je medewerkers aan de organisatie binden door hen ruimte professionele- en persoonlijke ontwikkeling. Het POP biedt uitkomst

Schrijf je nu in!

Duur: 1 tot 2 uurLocatie: Blended

Verzuimgesprekken

Course ID: 701

Hoe komt het dat medewerkers die, als zij in de ochtendkracht lezen dat er een griepepidemie op komst is, zich prompt ziek melden? Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze. Immers, wat doet iemand die ’s-ochtends met hoofdpijn opstaat?

Schrijf je nu in!

Duur: 1 tot 2 uurLocatie: Blended

Essenties van leidinggeven

Course ID: 696

Coachend leidinggeven heeft als doel het functioneren en presteren van uw medewerkers te versterken en om potentieel te ontwikkelen. Dat klinkt mooi, maar te pas en onpas wordt coachen het als Haarlemmerolie ingezet om de creativiteit, het zelflerend vermogen en de verantwoordelijkheid van medewerkers te vergroten

Schrijf je nu in!

Duur: 1 tot 2 uurLocatie: Blended

Gespreksvaardigheden voor leidinggevenden

Course ID: 697

Of je nu een slechtnieuws gesprek, een selectiegesprek of een coachgesprek moet voeren, het gestructureerd en helder voeren van welk gesprek dan ook, kan lastig zijn. Hoe moet je bijvoorbeeld om gaan met boosheid of verdriet of met tegenwerpingen van jouw gesprekspartner?

Schrijf je nu in!

Duur: 1 tot 2 uurLocatie: Blended

Intercultural Awarness

Course ID: 698

Deze en vele andere vragen worden op een interactieve en praktische wijze beantwoord in de training “De kunst van het oogsten van een betere teamsamenwerking op basis van bestaande interculturele verschillen”.

Schrijf je nu in!

Duur: 1 tot 2 uurLocatie: Blended

Al onze open trainingen verzorgen we ook incompany. Het programma wordt dan op maat voor de organisatie gemaakt. Uiteraard kunnen elementen uit verschillende trainingen gecombineerd worden tot een maatwerktraining. Klik hier en vraag vrijblijvend een offerte aan.