Competentie- en performancemanagement

De adviseurs van Van den Berg Training & Advies hebben in meer dan 250 organisaties systemen van performancemanagement ontwikkeld en geïntroduceerd. Zij trainden meer dan 5.000 leidinggevenden in het voorbereiden en voeren van beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken. De laatste jaren zijn zij vooral leuk en lekker druk met Het Nieuwe Beoordelen. Onze diensten bestaan uit:

 

Jacco van den Berg is de auteur van de boeken Het GROTE gesprekkenboek, Beoordelen in Nederland en POP in Nederland.

Schermafbeelding 2017-07-10 om 10.33.05

In menig organisatie ontwikkelden en revitaliseerden wij de beoordelings-, POP- en functioneringsgesprekken. Met plezier werpen wij een kritische blik op uw systematiek en delen in een persoonlijk onderhoud met u onze adviezen. Doe eerst de quiz: Tijd voor het nieuwe beoordelen?

De trainers van Van den Berg Training & Advies adviseerden de afgelopen jaren meer dan 150 organisaties bij de ontwikkeling en introductie van systemen van beoordelen en functionerings- en POP-gesprekken. Menig organisatie maakte ook gebruik van het door het bureau ontwikkelde competentiewoordenboek. Uit het totaaloverzicht zijn de competenties Analytisch vermogen en Gedrevenheid en nader uitgewerkt.

in de Vdb Bibliotheek vele artikelen over beoordelings-, functionerings- en POPgesprekken en over competentiemanagement